Sunday, June 3, 2007

Gyorsjelentes

Tegnap sikeresen landoltunk Dublin repteren, igaz majd egy oras kesessel. A szallast megtalaltam, otod magammal aludtam egy szobaban. Este meg keszitettem volna par kepet, de az elem lemerult. :P

A mai nap szarra aztam. de komolyan. A mobilom bedoglott, nem tudom hivni Brittanyt sem a foberlomet. 4es busszal megyek Galwaybe, addig meg aztatom magam, illetve orak ota telefon szervizt keresek. talaltam is egyet kettot, de ugye vasarnap nem szokasuk nyitva tartani. Masreszt mindenki nagyon kedves es segitokesz, nem lesz problema.

mindenrol sokkal bovebben remelem napokon belul.

8 comments:

Anonymous said...

Na hát vén csimborányosom, nem csalódunk benned... De abba nis bízok hogy menni fog a szállásmegtalálás, illetve minden... ami meg az esőt illeti, hát gondolhattál volna rá. Lefogadom hogy nem vitte dmagaddal a Zoobáféle kínai 200Ft-os esőköpenyedet... Meg is érdemled... Pedig nem véleten volt annak idejéna az útlevél/esőköpeny ellenőrzés minden induláskor :D Na jó megyek a dolgomra, érezd jól magad és vigyázz a repkedő medúzákra!!

Dani

zhaoman said...

erős blogger elkötelezettség loboght benned is. Mindened elázik, a mobilod meghal, és erre írsz egy bejegyzést...

Anonymous said...

Hi! Hát igen kedves Dániel barátom teljes mértékben igaza volt még ennyit se tanultál meg az 5 év alatt! Na viszont annak már örülök hogy jól vagy!Bár nem vagy mentes kezdeti nehézségektől! de ez olyan szokásos! És nem is tudtad még csak Dublint se megnézni! Hát ilyet... hülye egy hely mi ??? na jovan legyél jó aztán majd irok még!

Rudi

Anonymous said...

ejj...ejjj...ejj...na mi van kint...hm?????minden rendben van???teló?????fényképezőgép...nekem aztán vigyázz magadra...és fényképezz...telefonálni nem kell...
ügyesen ecsém...
(kivel fogok üccsis délutánokat tartani nyáron???:((( )

szutorisz said...

Rudi Dani: na ne nezzetek mar lamanak! a bokamig ert az esokabat. soot, meg esernyot is vettem 5 euroert, es mindig magammal hordom - igaz teljesen feleslegesen, mert itt Galwayben gatyarohaszto 20-25 fokos meleg van este es nappal egyarant.

na, egyebkent most is csak beugrottam, neten is nezem az allas ajanlatokat. egy hete jaarom a varost. ha egy hettel hamarabb jovok tobb lehetosegem lett volna, egyelore megprobalom kihasznalni a mostaniakat. holnap mar otthon is lesz netem, akkor mindenrol bovebben.

Anonymous said...

Jáj Csongi, örülök hogy válaszoltál! le zvégre neted akkor már semmi pánik, legalább nem fogunk aggódni miattad. Munkát meg pikk-pakk találsz, ne add fel (úgy hallottam a szadista írek mindig dobálják ki az éhbérért foglalkoztatott külföldi munkavállaló diákokat, szal lesz üresedés ne aggódj :)[viccelek])
képzeld nálunk meg kicserélték a bejárati kaput, ilyen rádiónyitós bizbaszra... ja és még mindig vizsgázunk ezerrel... itthon ennyi, "az idő jó bár ma egy kicsit szeles" érezd jól magad amúgy

Dani

Globetrotter said...

Drága Csongi öcsém!
Most értünk vissza Szingapúrból. 30 fok, 70%os páratartalom és napi félórás trópusi zivatarok - a többit meg majd részletesen a blogon:)
Szóval veled vagyunk amúgy lélekben! Küldtünk is lapot Szingapúrból, de azt már csak szeptemberben, vagy amikor hazamész kapod meg ;)

Köszi a rendet a lakásban!

Most pedig megyek is és kipakolom a bőröndejeinket és adoptálódom a szöuli klímához :) Majd mi is jelentkezünk hamarosan!
puszi

Anonymous said...

Hát csongi pedig most hogy mondod van egy kis láma beütésed! :P na jó nem is. Munkát majd bíztosan találsz, ha más nem lesz akkor majd az elküldöm egy IRA-s haverom számát ők mindig keresnek embereket! :D itt is gatyarohasztó meleg van, csak mig a pestieg megsülnek mi addig lehuzzunk a balcsira. Teganap is voltunk! jahh leégtem mint a Reichstag de ez volt az elsőő napozásom! na de túlélem! Aztán ha majd lesz neted majd tudunk beszélni! na addig is kitartás! jah amugy a hely milyen ahol álomra hajtod fejed?? majd küldj képeket amint tudsz! na pá

Rudi